• +381 (0)24 41 505 16
  • Ulica: Sunce br.6, 24300 Bačka Topola

Sečenje pene je efikasan proces koji zahteva upotrebu odgovarajuće opreme. Vertikalno sečenje sa stolom za sečenje ili CNC sistemom je efikasan način za postizanje preciznih rezova u penastim materijalima.

Korišćenje stola za sečenje omogućava preciznost prilikom pravljenja pravougaonih rezova, dok su CNC sistemi pogodniji za CAD geometrije. Sto se može napuniti sa više komada penastog materijala, što omogućava operaterima da ih seku istovremeno. Ovo pomaže u smanjenju vremena proizvodnje i povećanju efikasnosti. S druge strane, CNC sistemi su kompjuterski kontrolisane mašine koje omogućavaju da se složene geometrije lako reprodukuju brzo i precizno bez ikakvih zahteva za alatom ili intervencije operatera.

Obe metode vertikalnog sečenja nude efikasan način za proizvodnju visokokvalitetnih delova od pene po nižoj ceni od konvencionalnih metoda kao što su sečenje ili kompresijsko oblikovanje.

Sečenje svih vrsta tehničkih sunđerastih pena u proizvodnom pogonu proizvođača SSA Pana Foamtec doo iz Bačke Topole.

Vršimo usluge sečenja našeg materijale koje imamo na raspolaganju ili uslužno kada nam kupac dostavi (ali isključivo Polietilenske pene, Poliuretanske pene ili EPDM gumu).