• +381 (0)24 41 505 16
  • Ulica: Sunce br.6, 24300 Bačka Topola

Posebni tipovi sunđerastih pena

- PVC PENE

- BASOTECT ®

- PORON ®

- ANTISTATIČKE PENE (PE i PUR)

SSA Pana Foamtec doo ikonica

PVC PENE

PVC (polivinil-hlorid) sunđeraste pene sa zatvorenim ćelijama su dostupne u crnoj i beloj boji. Težina: 125 - 200 kg/m³. Odlično su se pokazale u smanjenju kondenzacije i za zvučnu izolaciju. A odgovaraju smernicama auto industrije US FMVSS 302 i smernicama EU – RoHS 2002/95/EC.

SSA Pana Foamtec doo ikonica

PORON ®

Materijali visokih performansi od uretanske pene, imaju jedinstvenu ćelijsku strukturu sa visokim nivoom gustine i uniformnosti. Nudi izuzetnu apsorpciju udara, pruža visoke performanse zaptivenosti, plamenootporan je, otporan na toplotu, vodu, velike je čvrstine, niske gustine i antistatički je materijal.


Antistatički polietilenski i poliuretanski sunđeri proizvođača SSA Pana Foamtec doo iz Bačke Topole.

SSA Pana Foamtec doo ikonica

Basotect®

Basotect® je fleksibilna sunđerasta pena otvorene ćelijske strukture napravljena od termoreaktivne melaminske smole. Ovaj materijal se može koristiti na temperaturi do 240°C, plamenootporan je i ima malu težinu. Takođe ima širok spektar primene.

SSA Pana Foamtec doo ikonica

ANTISTATIČKE PENE (PE i PUR)

Antistatički PE i PUR sunđeri se koriste za zaštitu elektronskih uređaja prilikom transporta. Od njih se prave umeci od pene i jastučići za pakovanje za kutije, transportne kontejnere itd.