• +381 (0)24 41 505 16
  • Ulica: Sunce br.6, 24300 Bačka Topola

Sirovine i materijali koje koristimo

Mašinom za špaltovanje se seku (špaltaju) sirovine na različite debljine. Kao što su sunđeri od polietilena i poliuretana, EPDM guma. Sirovine od koje se proizvode polugotovi i gotovi artikli su poliuretan, polietilen, samolepljive industrijske trake svih vrsta za sve namene.

U magacinu nema gotovih proizvoda, već se sve radi po zahtevu kupca, vrlo precizno. Pošto je svaki proizvod specifičan sa kupcem se do tančina dogovora šta mu je potrebno. Recimo, sunđer samolepljiv samo s jedne strane, slabo lepljiv.

Zašto sa nama?

Jer je SSA PANA Foamtec doo idealan partner u tehnici lepljenja i obrade sunđerastih materijala. Naše kupce obezbeđujemo visokokvalitetnim i sigurnim proizvodima. Posvećeni smo zaštiti životne sredine, stalno se usmeravamo na smanjenje potrošnje svih prirodnih resursa koje koristimo. Društveno smo odgovorna kompanija koja brine o svojim zaposlenima, kupcima, poslovnim partnerima, dobavljačima, lokalnim i državnim zajednicama. Zato ako vam treba zvučna izolacija, zaštita protiv vibracija, zaptivači, izravnanje površina, mi smo najbolji izbor na tržištu.

SSA Pana Foamtec doo ikonica.

Ne možete nabaviti određeni tip sunđera?

Mi ćemo Vam obezbediti posebne tipove sunđera, po Vašoj specifikaciji.

SSA Pana Foamtec doo ikonica.

Moderna tehnologija

Najmodernije mašine obezbeđuju finansijski povoljno i brzo rešenje za sve potrebne aplikacije.

SSA Pana Foamtec doo ikonica.

Visoki standardi

Radimo po sopstvenim visoko postavljenim standardima kvaliteta, standardima koje očekuju naši kupci, kao i međunarodno priznatim standardima - ISO 9001.

SSA Pana Foamtec doo ikonica.

Ciljevi kompanije

Uvek nove i sveže ideje, efikasnost, strategija, motivacija, kvalitet, timski rad.